Sursa foto: agora.md

Constantin Țuțu s-a predat organelor de drept din Republica Moldova după ce a primit garanții din partea factorilor de decizie de la Chișinău. Declarația îi aparține liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, și a fost făcută în cadrul unei transmisiuni live. Potrivit lui, acest lucru este și mai evident, dată fiind relația proastă pe care Țuțu ar avea-o cu președintele Igor Dodon. În acest sens, primarul de Bălți a descris o situație care ar fi avut loc la Băcioi, în campania prezidențială din 2016.

Usatîi afirmă că Țuțu „pur și simplu și-a bătut joc de Igor Dodon”, care a venit la Băcioi la o întâlnire cu alegătorii. Fostul deputat i-ar fi spus, pe un ton disprețuitor, să urce în mașină și să plece din localitate.

„Cum poate să se simtă Dodon după ce în 2016, în campania electorală, Țuțu i-a spus la o întâlnire cu alegătorii din Băcioi: „Auzi, Dodon, ai urcat în mașină și ai plecat”. Trebuie să înțelegeți: fără garanții n-ar fi fost nicio urmă de-a lui Țuțu”, a declarat Usatîi.

„Țuțu s-a predat, dar în urma unei înțelegeri. Este prima „rândunică” în urma coaliției PSRM-PDM. Da, Țuțu o să stea la pușcărie, dar fără omul, numele căruia începe cu litera „E”, a mai spus politicianul.

Potrivit liderului PN, Constantin Țuțu a solicitat să se întoarcă în urma începerii unor reglări de conturi între grupările criminale din România, implicate în contrabanda cu țigări și de care democratul se ascundea în R. Moldova.

Amintim că ex-deputatul PD, Constantin Țuțu, s-a predat vineri la punctul de trecere a frontierei de la Leușeni. Tot ieri, procurorii anticorupție i-au înaintat învinuirea, iar Țuțu a făcut declarații în dosar, după care a fost plasat în arest la domiciliu. Actualmente, acesta se află în carantină, acasă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here