Declarațiile unuia dintre hoții care au furat două mașini din Capitală (VIDEO)

Autor: , in Social / 31 martie, 2020, 15:59

Doi bărbați cu vârstele de 33 și 34 de ani, locuitori ai Capitalei, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de răpirea a două mașini.

În primul caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat, comunicând că i-a fost răpit automobilul de model Dacia Logan ce era parcat pe strada Bulboaca. La fața locului proprietarul unității de transport a comunicat forțelor de ordine că nu a încuiat automobilul lăsându-l pentru câteva minute fără supraveghere. Astfel, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost reținut bărbat de 33 ani locuitor al Capitalei care și-a recunoscut vinovăția comunicând că era în stare de ebrietate și a răpit automobile cu scopul de a se plimba.

În al doilea caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, comunicând că din curtea blocului de locuit de pe strada Igor Vieru, i-a fost răpit automobilul model Dacia Logan. În cadrul măsurilor întreprinse a fost reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Ambii bărbați nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați pentru circulația ilegală a drogurilor, furt și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport, iar indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X