Criza poate avea și părțile sale bune. Mai ales atunci când ești în căutarea unui automobil bun, importat din SUA sau Canada.

Usmotors.md îți propune cea mai bună variantă în acest sens. SUA sunt astăzi cea mai afectată țară din lume de pandemia de coronavirus, iar această criza sanitară fără precedent vine cu repercusiuni și asupra economiei.

În aceste condiții, grav afectată este și piața auto americană. Doar în luna februarie, vânzările de mașini second-hand au scăzut cu 25%. Pentru martie, scăderea a fost și mai considerabilă. Iar lipsa cererii duce, inevitabil, prețurile în jos.

Criza este un gravă, ne afectează pe toți, dar putem să scoatem și ceva bun din ea. Așa că atunci când se va încheia, ai putea să ieși din carantină cu o mașină bună la un preț mult mai mic decât în condiții normale.

Prețurile sunt în prezent cu până la 40% mai mici decât în perioada care a precedat criza, iar dacă te gândeai la o mașină, acum ar putea fi cel mai potrivit moment.

Cât stai acasă, în carantină, accesează Usmotors.md și alege-ți mașina dintr-o gamă foarte largă. USMotors este un dealer oficial în Republica Moldova de automobile noi și second-hand din SUA și Canada.

„Acum puteți beneficia de o reducere considerabilă și să vă bucurați de un automobil rapid și ușor. Oferim consultații online și la telefon. Puteți accesa site-ul nostru și să vă alegeți automobilul la câteva click-uri distanță. Perioada de livrare este de aproximativ 25 de zile”, a declarat Alexandr Rotari, directorul USMotors Moldova.

USMotors Moldova este un dealer oficial de automobile noi și second-hand, bărci cu motor, scutere acvatice, aeronave de mici dimensiuni sau echipamente pentru construcții, cu prețuri mult mai mici decât găsiți pe piața UE și Moldova.

Accesează usmotors.md, completează formularul și noi revenim cu cea mai bună ofertă pentru tine.

Ne poți găsi și pe Facebook, accesând USMotors Moldova.

Ieși din carantină cu mașină.

P.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here