Foto: screenshot

Femeia din Soroca infectată cu COVID-19 în spital, după o intervenție chirurgicală, a spus că după live-ul care l-a postat pe Facebook, situația s-a schimbat spre bine. Dacă înainte pacienții cu COVID-19 nu aveau un medic care să îi monitorizeze, iar din cauza pastilelor care li se administrau se simțeau tot mai rău, acum au și medic și se simt mulțumiți.

Veronica Suveica a anunțat că administrația spitalului a întreprins măsuri, iar pacienții infectați cu COVID-19 au fost transferați în altă secție, unde sunt condiții mult mai bune. Femeia a menționat că au fost transferați toți pacienții infectați cu coronavirus, nu doar ea.

„Acum totul e bine. Avem baie și veceu aici în salon. A fost medicul și a vorbit cu noi. Ni s-a spus cum vom fi tratați. Mulțumesc administrației spitalului care a reacționat pozitiv la rugămințile noastre. Mulțumim persoanelor care ne-au susținut. Cred că așa și trebuia să fie, așa este omenește”, a declarat pacienta cu COVID-19 din Soroca.

Femeia a precizat că nu a fost presată de nimeni, pentru declarațiile făcute duminică.

„Nu, nu sunt presată de nimeni. Doar că nu am reușit. Ne-am mutat (…) nu suntem perfect sănătoși, nu am posibilitate să stau doar pe Facebook. Acum avem și apă caldă. Avem și medic care ne curează. Totul este bine”, a mai relatat pacienta din Soroca.

Amintim că, Veronica Suveica din raionul Soroca a povestit într-un live pe Facebook cum a fost infectată cu COVID-19 în spital, după o intervenție chirurgicală. Femeia acuză că, conducerea instituției medicale în care s-a tratat a tăinuit că medicii sunt infectați cu coronavirus, ulterior ea a fost externată, iar odată ajunsă acasă și-a infectat și soțul.

Vedeți detalii la acest subiect: Mărturiile unei paciente cu COVID-19 din Soroca: „Nu avem medic, ne simțim rău de la pastile. Ne-au adus pentru experimente?” (VIDEO)

Menționăm că, astăzi, prim-ministrul Ion Chicu a reacționat la mărturiile femeii diagnosticate cu COVID-19. Premierul s-a arătat indignat de faptul că apar tot mai multe mărturii despre starea precară din instituțiile medicale din țară.

Mai mult, prim-ministru a numit intervențiile live drept „live-uri glamuroase” și a recomandat să nu mai fie făcute.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here