Schimbare de macaz în cazul a cinci moldoveni care urmau să vândă droguri de 300.000 de lei (VIDEO)

Autor: , in Social / 6 aprilie, 2020, 17:51

În perioada 30 martie – 4 aprilie curent, oamenii legii au documentat activitatea criminală a mai multor grupări suspectate de cultivarea plantelor de cânepă, prelucrarea și comercializarea marijuanei crescute în condiții de laborator. În urma investigațiilor, a fost reținut un grup de persoane suspectat de comercializarea marijuanei.

În urma măsurilor întreprinse, au fost sechestrate peste 4 kg de droguri, iar 5 suspecți au fost reținuți. Este vorba despre cinci bărbați originari din municipiul Chișinău, raionul Criuleni și raionul Ungheni, cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 ani, unii dintre ei, fiind anterior condamnați pentru săvârșirea unor infracțiuni analogice.

Potrivit Poliției, drogurile erau realizate cu prețul de 50 – 100 lei per gram. Astfel, dacă aceștia își realizau marfa, urmau să obțină un venit de aproximativ 300.000 de lei.

Actualmente, trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate. În cazul în care le va fi demonstrată vina, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

În perioada pandemiei cu COVID-19, Poliția continuă să desfășoare un șir de activități privind documentarea și depistarea infracțiunilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X