(STOP CADRU) Chicu și Dumbrăveanu se încurcă în cifre. Când au fost realizate cele mai multe teste pentru COVID-19?

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 7 aprilie, 2020, 17:43

Sâmbătă, 4 aprilie, prim-ministrul Ion Chicu anunța că au fost prelevate 681 de probe. Marți, 7 aprilie, atât premierul, cât și ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, au declarat că astăzi au fost prelevate cele mai multe probe de la începutul acestei epidemii, iar numărul acestora este de 510.

Ziua de 4 aprilie a fost cea mai neagră pentru Republica Moldova de la declanșarea pandemiei de coronavirus, înregistrându-se 161 de noi cazuri de infectare. Sâmbătă, prim-ministrul Ion Chicu anunța că, în ultimele 24 de ore, fusese prelevate 681 de probe.

„Astăzi, din păcate, avem un record de 161 de cazuri confirmare, din 681 de probe”, anunța prim-ministrul Ion Chicu sâmbătă, 4 aprilie.

Astăzi, 7 aprilie, atât premierul, cât și ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, vorbesc despre cel mai mare număr de teste realizate timp de 24 de ore de la începutul pandemiei și dau numărul 510.

„Astăzi au fost prelevate cele mai multe probe de la începutul acestei epidemii”, a spus premierul Ion Chicu.

„Întra-adevăr, astăzi au fost procesate 510 probe, cele mai multe probe de când s-a declanșat situația epidemiologică sub aspectul COVID-19 în Republica Moldova”, a spus ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

De menționat că, Republica Moldova a depășit 1000 de cazuri confirmate de COVID-19, asta după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 91 de cazuri. Astfel, bilanțul total al cazurilor de infectare s-a ridicat la 1056.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *