O întreprindere din Ialoveni s-a pomenit fără bunuri în valoare de peste 500.000 de lei. Cine se face de vină

Autor: , in Uncategorized / 14 aprilie, 2020, 16:50

Reprezentanții unei întreprinderi din Ialoveni au depus un demers către Poliție, în care au anunțat că în perioada 3 decembrie 2019-11 ianuarie 2020, din depozitul amplasat în orașul Ialoveni au fost sustrase bunuri în valoare de peste jumătate de million de lei, iar la 13 ianuarie 2020, poliția din Ialoveni a pornit o cauză penală pe cazul unui furt în proporții deosebit de mari.

Potrivit Poliției, bunurile de peste 500.000 de lei includ sticle pentru faruri, perne de aer și filtre pentru autocamioane de mai multe tipuri, uși destinate portbagajelor autocarelor, și nu doar.

În cadrul cauzei penale au fost efectuate mai multe acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, inclusiv a fost orientat întreg efectivul poliției la stabilirea și identificarea făptuitorilor.

Astfel, la 13 aprilie curent, făptașii au fost reținuți cu o parte din bunurile sustrase la ei. În scurt timp a fost depistată și ridicată restul mărfii. Acțiunile de investigație și reținere au fost desfășurate de către polițiștii din Anenii Noi și Ialoveni.

Făptașii sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani. Anterior, aceștia au mai fost cercetați penal pentru diverse genuri de infracțiuni.

Bănuiții și-au recunoscut vinovăția și sunt reținuți pentru 72 ore.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *