Lectura în aer liber o va costa scump pe o femeie din Capitală. Explicația Poliției

Autor: , in Social / 21 aprilie, 2020, 16:44

O femeie care citea o carte, în timp ce se afla în Parcul „Valea Morilor” din Capitală a fost sancționată de polițiști. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Poliția Capitalei a explicat că, femeia a fost amendată pentru că a încălcat regulile privind izolarea la domiciliu.

„Femeia a încălcat deciziile Comisiei Situației Excepționale care la moment sunt impuse de autorități. Aceasta și-a recunoscut vina, iar polițiștii i-au aplicat o amendă în mărime de 11.250 de lei“, a declarat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Amintim că, începând cu 25 martie a fost limitat accesul în unele spații publice, cum ar fi parcurile sau locurile de joacă pentru copii.

(VIDEO) Noi măsuri drastice de la Guvern: Acces limitat în parcuri și interdicție pentru bătrâni de a ieși din case fără un motiv întemeiat

Toate persoanele fizice sau juridice care ignoră prevederile menite să protejeze oamenii sunt sancționați conform legislației în vigoare. Nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice”, în cazul în care a fost pusă în pericol sănătatea publică, persoanele fizice riscă amenzi de la 22.500 la 25.000 de lei, iar persoanele juridice – de la 50.000 la 75.000 de lei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *