COVID-19. Premierul Scoţiei estimează că viața nu va reveni la normal în viitorul apropiat

Autor: , in COVID-19 / Externe / 23 aprilie, 2020, 17:05

Este puţin probabil ca viaţa să revină la normal chiar dacă cele mai severe restricţii vor fi ridicate, iar măsurile de distanţare ar putea fi aplicate pentru restul anului şi chiar mai mult, a declarat joi premierul Scoţiei, Nicola Sturgeon, informează Reuters, citat de Agerpres.

„O revenire la normal, aşa cum îl ştiam, nu este de luat în calcul în viitorul apropiat… Ceea ce vom încerca să facem este să găsim o nouă normalitate – un mod de viaţă alături de virus, dar într-o formă care să-l ţină sub control”, a spus Sturgeon în timpul unei conferinţe de presă.

„Distanţarea socială şi limitarea contactelor noastre cu alţii vor fi o realitate a vieţii pentru mult timp de acum încolo, în mod sigur până când tratamente şi în final un vaccin vor oferi alte soluţii. Prin urmare, aceasta înseamnă (că măsurile menţionate vor fi menţinute) posibil până la sfârşitul anului şi chiar mai mult”, a spus premierul scoţian.

Regatul Unit al Marii Britanii este una dintre cele mai afectate ţări din lume de noul tip de coronavirus. Dat fiind că această epidemie nu încetineşte, guvernul de la Londra a decis joia trecută prelungirea cu încă cel puţin trei săptămâni a măsurilor de izolare instituite pe 23 martie pentru a frâna răspândirea coronavirusului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *