„Ar fi vorba de un apropiat al lui Plahotniuc”. Litvinenco: În plină criză, Guvernul Chicu instituie funcții noi

Autor: , in Actualitate / Politic / 29 aprilie, 2020, 14:05

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, se arată nemulțumit că, în plină criză economică, Guvernul lui Chicu instituie două funcții noi. Este vorba despre o nouă funcție de prim-director adjunct la Agenția Servicii Publice, dar și director general adjunct la Agenția de Investiții.

„În plină criză pandemică, în plină criză economică, când majoritarea cetățenilor sunt la limita subzistenței, Guvernul lui Chicu instituie o nouă funcție de prim-director adjunct la Agenția Servicii Publice. La moment ASP-ul are un director și doi directori adjuncți. Guvernul Chicu consideră că e puțin și mai instituie încă o funcție nouă de prim-director adjunct. Între altele, salariul directorului ASP era în jur de 80 de mii de lei net. Salariul adjunctului nu cred că este cu mult mai mic. Cât de mizerabili pot fi ăstia ca să facă ast”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Funcția ar urma să fie ocupată de Ghenadie Sajin, cel care a fost apropiat de Vladimir Plahotniuc și a condus compania „Finpar Invest”.

Ulterior, deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate, a mai scris că, ca să iasă împărțeala dintre PSRM și PD, se instituie încă o nouă funcție.

„De data asta este vorba de o nouă funcție de director general adjunct la Agenția de Investiții. Acum e un singur director adjunct, urmare modificărilor operate vor fi doi directori adjuncți.Pandemie, criză economică, colapsul sistemului medical? Astea nu sunt priorități pentru PSRM și PD. Pentru ei e cel mai important să-și bage oamenii în funcții publice. Care nici măcar nu există”, a scris Litvinenco.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X