„Are un băiețel perfect sănătos”. Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată (VIDEO)

Autor: , in Externe / 29 aprilie, 2020, 13:33

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tătic. Logodnica lui, Carrie Symonds, a născut, în această dimineață, un băiețel perfect sănătos.

Copilul lui Boris Johnson şi al lui Carrie Symonds s-a născut la un spital din Londra, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului.

„Primul ministru și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiat sănătos la un spital din Londra în această dimineață. Atât mama cât și bebelușul sunt foarte bine”, a adăugat purtătorul de cuvânt, citat de A1.

De asemenea, acesta a ținut să precizeze că „primul ministru și doamna Symonds ar dori să mulțumească echipei fantastice de la maternitatea din sistemul public de sănătate”.

Amintim că, premierul britanic Boris Johnson, a fost externat la data de 12 aprilie din spital, după ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus şi a fost internat cu febră mare. El şi-a petrecut timpul în spital – inclusiv trei zile la terapie intensivă – urmărind filme, citind scrisori de la britanici şi privind imagini ale copilului său în pântecele logodnicei sale Carrie Symonds.

La acest subiect: Premierul britanic Boris Johnson, externat după tratamentul pentru noul coronavirus, le mulţumeşte cadrelor medicale

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X