Ministrul de Interne, Pavel Voicu, este infectat cu COVID-19

Autor: , in COVID-19 / Populare / 2 mai, 2020, 12:18

Ministrul Afacerilor Interne este infectat cu o formă ușoară de COVID-19. Anunțul a fost făcut de însuși Pavel Voicu, care afirmă că se află în stare de autoizolare și că starea sa de sănătate este satisfăcătoare.

Iată mesajul publicat de ministru pe pagina sa de Facebook:

„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19.

Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare.

Dau asigurări că acest fapt nu influențează sub nici o formă activitățile Ministerului pe care îl conduc, toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme.

Cu toate măsurile de protecție, totuși fiind antrenați zilnic în activități de prevenire a răspândirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și chiar dacă unele restricții au fost anulate, continuați să respectați recomandările autorităților”.

Amintim că până astăzi, 2 mai, potrivit ultimelor date ale Ministerului Sănătății, au fost înregistrate 3,980 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 248 – stare gravă (27 de persoane se află la respirație asistată), 518 – stare de gravitate medie, restul în stare satisfăcătoare.

Pe parcursul zilei de ieri, 1 mai, au fost externate 62 de persoane. În total, 1334 de persoane au fost tratate.

Citește și: COVID-19 a mai luat viața a doi oameni. La cât se ridică bilanțul deceselor în Republica Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X