„Cu regret, constatăm că PDM a devenit o anexă a PSRM”. Numele celor 30 de consilieri care au părăsit PDM (DOC)

Autor: , in Politic / 5 mai, 2020, 15:26

Astăzi, 30 de consilieri raionali și locali din Drochia au anunțat că părăsesc Partidul Democrat din Moldova (PDM) și aderă la grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, motivând că ,,PDM a devenit o anexă a PSRM” și că ,,în formațiune nu mai există liberă exprimare”.

Potrivit consilierilor, PDM nu mai poate fi considerat un partid pro-european după susținerea unui șir de decizii, ultima picătură fiind ratificarea creditului rusesc.

„Decizia fracțiunii PDM de a susține acest document este în detrimentul intereselor statului nostru și contravine valorilor promovate până nu demult de Partidul Democrat (…) Creditul rusesc este o capcană pentru țara noastră”, se arată în declarația semnată de cei 30 de consilieri raionali și locali din Drochia.

În declarație se mai menționează și că în formațiune nu mai există liberă exprimare.

„Cu regret, constatăm că PDM a devenit o anexă a Partidului Socialiștilor. În aceste condiții, în formațiune nu mai există liberă exprimare, iar opiniile membrilor de rând nu mai sunt luate în considerare”, se mai menționează în declarația consilierilor.

Vedeți mai jos numele celor 30 de consilieri raionali și locali din Drochia care au decis să părăsească PDM:


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X