Dezvăluirile fotbalistului care a fost testat pozitiv de 4 ori cu COVID-19; Ce-și dorește cel mai mult

Autor: , in Sport / 5 mai, 2020, 14:27

Testat de 4 ori pozitiv la COVID-19, internaţionalul argentinian Paulo Dybala a afirmat că „nu a crezut niciodată că o să îi fie atât de dor de fotbal” după această perioadă de pauză forţată, generată de pandemia de coronavirus, şi a dezvăluit că are acum o nouă pasiune, yoga.

Dybala se află încă în recuperare după ce a fost testat pozitiv pentru a patra oară la COVID-19, într-un interval de şase săptămâni. El i-a declarat cântăreţei braziliene Anitta, într-un interviu pe Instagram pentru Adidas, cât de mult îşi doreşte să îşi pună ghetele în picioare şi să alege din nou, informează Agerpres.

„Ca să fiu sincer, nu am crezut niciodată că o să îmi fie dor atât de mult să joc fotbal şi să mă antrenez din nou”, a recunoscut starul sud-american.

„Simt că am nevoie să mă antrenez, să îmi văd colegii şi prietenii şi să ating măcar mingea, pentru că antrenamentele făcute de unul singur, acasă, nu înseamnă acelaşi lucru. Vreau să îmi pun ghetele în picioare şi să alerg, să înscriu un gol.

A trecut prea mult timp fără să mă antrenez şi nu se ştie exact când vom reveni. Nu este ca în vacanţă, când ştii cu siguranţă că te vei întoarce după o anumită perioadă”, a mai spus Dybala.

Până la reluarea antrenamentelor alături de colegii săi de la Juve, argentinianul afirmă că a descoperit o nouă pasiune. „Faptul că sunt izolat acasă de atât de atât de mult timp m-a făcut să simt nevoia de a încerca lucruri noi. De exemplu, am descoperit o nouă pasiune – yoga. Îmi place şi mi-am dat seama că mă ajută foarte mult”, a precizat fotbalistul.

Paulo Dybala se află în izolare alături de partenera sa, Oriana Sabatini, şi ea testată pozitiv la COVID-19 în trecut.

Şi modelul argentinian a trecut printr-o experienţă mai puţin întâlnită, în urmă cu o lună. După ce a fost testată pozitiv şi, ulterior, negativ, Oriana Sabatini a primit un nou rezultat pozitiv.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X