Rețineri cu focuri de armă! Doi tineri au dat buzna în casa unui bărbat pentru a se ascunde; Unul dintre ei a amenințat polițiștii cu o armă

Autor: , in Social / 5 mai, 2020, 16:09

Focuri de armă au fost aplicate aseară la frontiera de est a țării pentru a reține 2 moldoveni. Cei doi au încălcat frontiera de stat în apropierea satului Tudora, raionul Ștefan Vodă.

Fiind în misiune de serviciu, echipa mobilă a Poliției de Frontieră a observat pe râul Nistru o barcă cu motor, care a trecut ilegal din Moldova în Ucraina. Patrula Poliției de Frontieră a monitorizat o perioadă acțiunile acestora.

În momentul când cei doi moldoveni de 19 și, respectiv 30 de ani, au revenit pe teritoriul Republicii Moldova, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea lor, însă aceștia au opus rezistență și au încercat să se ascundă în grădina unui localnic.

Ulterior, unul dintre aceștia a amenințat cu un pistol polițiștii de frontieră aflați în misiune.

Pentru a imobiliza bărbatul cu armă, angajații Poliției de Frontieră au efectuat trei focuri de avertisment.

Tinerii au dat buzna în casa unui bărbat de 53 de ani și s-au ascuns, apoi au ieșit fiind îmbrăcați în alte haine. Aceștia au negat cu vehemență implicarea lor în trecerea ilegală a frontierei de stat și prezența lor pe râul Nistru.

În prezent, cazul este cercetat de către ofițerii de investigații speciale din cadrul Direcției regionale Est pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și luarea deciziei privind săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Cei 2 tineri riscă amendă în mărime de până la 750 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X