Foto simbol

În luna octombrie a anului trecut, orașul Wuhan a găzduit a 7-a ediție a Jocurilor Militare Mondiale (16-29 octombrie 2019). Francezii au fost loviți de o gripă puternică în timpul competiției, iar acum acuză faptul că aveau simptome de COVID-19, scrie Digisport.ro.

Chiar dacă autoritățile din China au declarat că virusul a fost raportat pentru prima oară în luna decembrie, sportivii francezi susțin că au fost infectați cu COVID-19 după ce au participat la Jocurile Militare Mondiale, de la Wuhan, în luna octombrie: „Aproape toți ne-am îmbolnăvit după ce am participat la Jocurile Militare Mondiale de la Wuhan. Trei zile am stat în pat.

Și eu am fost bolnavă, am avut simptome cu care nu m-am mai confruntat niciodată. Eram îngrijorați, dar nu știam că ar putea fi COVID-19, pentru că nicăieri nu se vorbea despre așa ceva la momentul respectiv.

Unul dintre medicii delegației crede că am avut virusul, pentru că foarte mulți sportivi s-au îmbolnăvit la întoarcerea în țară”, a spus Elodie Clouvel, campioană mondială și olimpică la pentatlon, într-un interviu pentru postul Loire 7, citat de Ole.

Un alt sportiv care a făcut parte din delegației Franței, dar care a dorit să-și păstreze anonimatul, a declarat pentru postul BFM TV că a resimțit simptome caracteristice COVID-19 în toamna anului trecut. Acesta spune că a avut febră, probleme respiratorii, iar pentru câteva zile nu s-a mișcat din pat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here