100 milioane de lei, alocați din bugetul național pentru reparația drumurilor din Chișinău. Strada Albișoara va fi reabilitată integral

Autor: , in Social / 7 mai, 2020, 09:28

100 milioane de lei din bugetului public național au fost alocați municipalității, după rectificarea bugetului, pentru reparația drumurilor din Capitală, anunță Primăria Chișinău. Potrivit municipalității, banii vor fi distribuie pentru reabilitarea integrală a străzii Albișoara, a trotuarelor din str. A. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, precum și pentru reparația curentă a altor artere de cirulație, care necesită intervenție urgentă.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, primarul Ion Ceban s-a întâlnit cu șeful statului, abordând acest subiect, dar și cel al activității transportului public municipal, în contextul în care pe parcursul ultimelor săptămâni, autobuzele și troleibuzele au circulat în lipsa taxatorilor și oferind călătorii gratuite, în consecință întreprinderile municipale de profil înregistrând pierderi financiare.

Ceban a vorbit despre necesitatea achiziționării de noi unități de transport public, pentru a satisfice solicitările privind asigurarea cu transport pe anumite itinerare din oraș, precum și în localitățile suburbane.

De asemenea, au fost abordate și aspecte ce țin funcționalitatea instituțiilor medicale municipale, în contextul epidemiei de COVID-19, precum și asigurarea cadrelor medicale din Chișinău cu echipamente de protecție și consumabile.

Citește și: Primăria Capitalei vrea să rezolve problema inundațiilor de pe strada Albișoara. Un grup de lucru va căuta soluții

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X