Mesajul lui Andrei Năstase cu ocazia zilei Europei: „Mulțumim UE pentru ajutorul constant pe care îl acordă R. Moldova” (VIDEO)

Autor: , in Politic / 9 mai, 2020, 16:16

De Ziua Europei, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj de felicitare pentru cetățeni.

Năstase precizează că 9 mai atât ziua comemorării celor căzuți, dar e și o zi a păcii și a viitorului.

„Sărbătorim cu toții Ziua Europei, zi foarte importantă pentru toți cei care sprijină democrația, statul de drept, independența și suveranitatea în interiorul unui spațiu comun guvernat de dialog, toleranță, transparență, responsabilitate, demnitate umană și adevăr. Sunt principiile și valorile puternice care sprijină drepturile și libertățile tuturor cetățenilor”, se arată în mesajul transmis de Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a ținut să transmită tuturor partenerilor de dezvoltare europeni „cele mai bune gânduri și promisiunea că noi, cei care ne dorim dreptate și o viața mai bună, aici, în Republica Moldova, nu vom înceta să luptăm și să muncim pentru valorile care au consacrat deja moderna construcție europeană, căreia dorim și noi, ca popor, să ne alăturăm”.

„Mulțumim Uniunii Europene pentru ajutorul constant pe care îl acordă Republicii Moldova și suntem convinși că parteneriatul nostru se va consolida în perioada următoare, chiar dacă în această etapă suferă un recul serios și dăunător parcursului european țării noastre”, a conchis Andrei Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X