(FOTO/DOC) Dodon încalcă iarăși restricțiile pe timp de pandemie: Cum a fost surprins la biserică

Autor: , in Politic / Populare / 10 mai, 2020, 14:40

Președintele Igor Dodon continuă să ofere exemple greșite pe timp de pandemie, de data aceasta în incinta unor biserici, acolo unde s-a afișat încălcând principalele măsuri restrictive.

Dodon nu a ratat ocazia relaxării măsurilor în privința slujbelor bisericești, participând la oficierea unui serviciu divin la una dintre bisericile din capitală, alături de soție și unul dintre fii săi.

Însă și de această dată șeful statului a încălcat flagrant măsurile adoptate chiar de către Comisia pentru Situații Excepționale atunci când a decis reluarea slujbelor religioase.

Astfel, deși la oficierea serviciilor divine masca este obligatorie pentru toți participanții, la fel ca și distanța socială de doi metri, Dodon ignoră ambele restricții. La fel se întâmplă și în cazul soției, a fiului, precum și a unor fețe bisericești.

O încălcare flagrantă a măsurilor restrictive Igor Dodon a comis și joi, în prima zi în care în toată țara, în spațiile închise, purtarea măștilor a devenit obligatorie. Șeful statului a comis această încălcare în cadrul unei ședințe desfășurate în Găgăuzia.

Deși numărul zilnic de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus rămâne unul ridicat, fiind în creștere în ultimele zile, iar sâmbătă s-a înregistrat și un record negativ de decese, slujbele religioase cu participarea enoriașilor au fost reluate în Republica Moldova.

Citește și: (FOTO) În vârf de pandemie și cu record de decese, în Moldova s-au reluat slujbele cu enoriași

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X