Chișinău: Depunerea online a actelor permisive pentru construcții, posibilă din această săptămână

Autor: , in Social / 11 mai, 2020, 14:09

Din această săptămână este posibilă depunerea online a dosarelor pentru eliberarea actelor permisive în construcții, la Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare. Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul Victor Chironda, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni, 11 mai.

Vezi și: Mai multe evenimente culturale online, organizate de Primăria Chișinău în luna mai

„Începând de astăzi sistemul este accesibil pentru aplicarea sau prelucrarea online a demersurilor pentru obținerea documentației de urbanism, însă până la sfârșitul lunii curente, procesul va fi în regim de testare și setare a tuturor aspectelor de lucru”, a menționat Chironda.

Potrvit viceprimarului, în continuare sistemul de solicitare online a documentației pentru construcții va fi dezvoltat și suplinit cu alte funcționalități, astfel încât până la finele anului municipalitatea să gestioneze totalmente electronic procesul de eliberare a documentației de urbanism și să reducă la maxim implicarea factorului uman.

Depunerea online a dosarelor pentru eliberarea actelor permisive în construcții este un proiect realizat în parteneriat cu Banca Mondială.

Citește și: (VIDEO) Primăria Chișinău ratează circa 28% din veniturile planificate. Pierderile cauzate de restricționarea transportului public

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X