Mai mulți primari și consilieri locali au părăsit PDM și au aderat la Partidul Șor (DOC)

Autor: , in Actualitate / Politic / 11 mai, 2020, 12:28

Primarii și consilieri din satele Pârlița (raionul Soroca), Onești (raionul Strășeni) și Cotelea (raionul Briceni), au anunțat că părăsesc Partidul Democrat din Moldova și aderă la Partidul Șor.

„În Partidul Democrat nu mai există viziune, program și nici un sprijin pentru membrii echipei și pentru cetățeni, iar interesele PD nu coincid cu aspirațiile cetățenilor. Aderăm la Partidul Șor”, se arată în declarația semnată de primarul din Pârlița, Gheorghe Buzurniuc, și cei șase aleși locali.

Vezi și: Un grup de consilieri și activiști din Leova și Soroca au părăsit PDM și au aderat la Pro Moldova

În declarația primarului satului Cotelea, raionul Briceni, Mircea Crăciun, este scris că că „PDM nu mai poate realiza proiecte și reforme, iar aderarea la Partidul Șor este o oportunitate bună pentru realizarea lor”.

O declarație în care anunță că părăsesc PDM au semnat și Cotelea Oleg, primar de Onești, raionul Strășeni, și mai mulți consilierii locali ai PDM.

La acest subiect: Fracțiunea PDM a rămas cu 17 deputați. Cronologia plecărilor din rândurile democraților

„E timpul să-i susținem pe politicienii cu voință și care au capacități de a transpune în viață proiecte și inițiativele social-economice”, se arată în declarația acestora.  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X