În Parlament se vehiculează cu sume cuprinse între 250 și 350 de mii de euro, iar la Edineț chiar de 500 de mii de euro, atunci când se discută despre „prețul” pentru care au plecat deputații din PD către alte fracțiuni parlamentare.

Declarația îi aparține Monicăi Babuc, vicepreședinta Parlamentului, și a fost făcută joi, în cadrul unei emisiuni de la postul N4. Ea a precizat totuși că nu deține probe în acest sens și că este vorba doar despre zvonuri cu care se vehiculează.

„Pe culoarele Parlamentului se vehiculează cu sume cuprinse între 250 și 350 de mii de euro. Eu vin acum de la Edineț, acolo de unde deputatul nostru a plecat (Oleg Sîrbu, n.r.), iar acolo am auzit chiar de 500 de mii de euro. Instituțiile de drept ar trebui să ne spună dacă este adevărat sau nu și să intervină”, a declarat Babuc.

Ea nu a exclus că în spatele acestor plecări din PD ar sta chiar fostul lider al formațiunii, Vladimir Plahotniuc, mai ales că acesta s-ar fi opus ca Pavel Filip să preia conducerea partidului.

„Dacă privim ce s-a întâmplat și luăm în considerare că fostul președinte era împotrivă ca Pavel Filip să conducă partidul, atunci eu nu aș exclude această implicare. Ar fi foarte regretabil și trist”, a mai spus Monica Babuc.

12 deputați, 9 la Pro Moldova și doi la Partidul ȘOR, au părăsit până acum Partidul Democrat.

Citește și: Plahotniuc „is back in business”, iar Dodon… Dodon de „râie” nu mai scapă

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here