Și Partidul „ȘOR” anunță că va susține demiterea Guvernului Chicu și învestirea altui Executiv

Autor: , in Politic / 13 mai, 2020, 14:11

După PAS și Platforma DA, a venit și rândul Partidului „ȘOR” să anunțe că susține demiterea Guvernului condus de Ion Chicu și învestirea ulterioară a unui nou cabinet de miniștri.

Într-un comunicat de presă, cei de la Partidul „ȘOR” acuză că „Republica Moldova traversează cea mai complicată perioadă de la declararea independenței, iar viitorul țării este în pericol”, iar „în loc să soluționeze problemele urgente ale cetățenilor, guvernul contribuie la hoții, instaurarea unui regim dictatorial și se ocupă de organizarea campaniei preelectorale a lui Igor Dodon”.

„În această situație, opoziția trebuie să acționeze împreună pentru a demite acest guvern periculos. Noi nu planificăm crearea unor coaliții și alianțe, având în vedere că partidele parlamentare au platforme politice diferite. Noi vorbim despre necesitatea de a salva Republica Moldova de guvernarea antisocială, în numele poporului și al bunăstării țării”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Astfel, „Partidul Politic „ȘOR” își anunță disponibilitatea de a susține învestirea unui nou Cabinet de Miniștri, care „va lucra pentru binele oamenilor”, precizând că va susține „proiectele de legi îndreptate spre îmbunătățirea vieții oamenilor”.

Declarația celor de la „ȘOR” vine după ce, pe parcursul zilei de astăzi, PAS și Platforma DA s-au arătat disponibile de a vota o moțiune împotriva Guvernului condus de Ion Chicu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X