Foto simbol: buzz.md

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2.847 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 1.663 traversări persoane, dintre care 862 treceri la frontiera moldo-română, 586 treceri la frontiera cu Ucraina și 215 treceri aeriene.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 2.847 persoane și completate 1.663 fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 1.432 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Doi călători au prezentat stare subfebrilă, conform procedurilor de operare a fost anunțat Serviciul de Urgență 112, care a și preluat persoanele pentru verificări medicale.

În punctul de trecere Otaci, la intrarea în țară s-a autorizat trecerea frontierei la 277 de conaționali care au revenit din Federația Rusă, Republica Belarus și Lituania, tranzitând teritoriul Ucrainei.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:
– 3 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;
– 7 încălcări a regulilor de transportare;
– 183 de persoane au fost documentate pentru încălcarea regimului special în condiții de stare excepțională.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here