(VIDEO) Chicu îl jignește din nou pe europarlamentarul Mureșan: „Face politică. Alt rost în viață nu și-a găsit”

Autor: , in Politic / Populare / 13 mai, 2020, 15:58

După ce nu cu mult timp în urmă spunea că nu-l cunoaște pe europarlamentarul Siegfried Mureșan, mai nou, premierul Ion Chicu susține că acesta „face politică”, deoarece „alt rost în viață nu și-a găsit”.

Marți, în cadrul unei emisiuni de la postul TV8, Chicu a fost întrebat cum comentează criticile lui Mureșan la adresa guvernării.

„Eu trebuie să comentez ce spune personajul respectiv?”, a reacționat inițial Chicu, precizând că el comunică direct cu reprezentanții Comisiei Europene.

„Politicienii fac politică indiferent că sunt în Parlamentul de la Chișinău, de la Moscova sau de la Bruxelles. Și domnul respectiv, pentru că pe urmă m-am documentat cine este, face politică, îl înțeleg, alt rost în viață nu și-a găsit, sperăm că va face și ceva util pentru țara noastră”, a declarat Chicu.

Declarația vine după ce acum o lună Chicu spunea că în general nu știe cine este Siegfried Mureșan, chiar dacă acesta ocupă funcția de președinte al Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE – Moldova.

„Cine-i Siegfried Mureșan. Cine este dumnealui? (…). Eu sunt în discuții în fiecare zi cu ambasadorul Michalko. Mâine sau poimâine o să înțelegem cât revine Republicii Moldova. Noi lucrăm cu structurile competente de la UE, dar nu cu Siegfried Mureșan”, a declara atunci Chicu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Cica El mare arogant si-a gasit marele scop in viata sa fie sluga si papusa lui Dodon!! Ha ha :))) Prostul Moldovei!!!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X