Ivanov, întrebată dacă 14 deputați, printre care și ea, au fost cumpărați cu 5 milioane de euro (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 mai, 2020, 22:04

La data de 8 mai, Violeta Ivanov a anunțat că părăsește Partidul Democrat, iar peste 3 zile a anunțat că aderă la Partidul Șor. Înainte de a face parte din PDM, Ivanov a fost parte din Partidul Comuniștilor (PCRM), ulterior a plecat din partid alături de alți 13 deputați. Aceasta spune că aude azi prima dată despre zvonul că cei 14 comuniști, printre care și ea, ar fi fost cumpărați de Vlad Plahotniuc cu 5 milioane de euro..

În cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, Ivanov a fost întrebată dacă este adevărată declarația făcută de liderul PCRM, Vladimir Voronin, precum că „a cutremurat pământul când cei 14 deputați care au plecat din PCRM și au aderat la PDM au primit 5 milioane de euro și în fiecare lună primea plicuri”.

„Sunt aberații, eu nu le-am auzit. Nu le-am auzit, eu nu le-am auzit, nu le-am auzit. Nu am acționat în judecată pentru că nu am auzit aceste învinuiri. Întrebați-l pe dumnealui (n.r-Voronin), eu nu am auzit și sunt aberații. Dar, astăzi, fiecare poate să iasă și să spună ceva. Lăsați ce ați auzit și spuneți ce ați văzut”, a declarat Ivanov, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

La data de 11 mai, deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care au părăsit vineri, 8 mai, fracțiunea Partidului Democrat, se alătură fracțiunii Partidului Șor din Parlament. Anunțul a fost făcut de Violeta Ivanov pe Facebook, dar și într-o Declarație de presă a formațiunii.

Ea opinează că deputații sunt aleșii poporului, dar „nu mașini de vot ale unor lideri de partid care îi privesc ca pe propriii subalterni și așteaptă supunere oarbă pentru a-i folosi ca să-și promoveze propriile interese politice și personale”.

Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc se alătură fracțiunii Partidului Șor

„Anume acesta a fost motivul principal pentru care săptămâna trecută noi, deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc am părăsit rândurile Partidului Democrat din Moldova”, a precizat ea.

În anunțul său, Violeta Ivanov declarată că „singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul Șor”.

Acesta este „dracul” cu care vrea să facă alianță actuala opoziție? E întrebarea pe care o adresează liderul Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, ca reacție la anunțul a doi foști deputați PDM, Vladimir Vitiuc și Violeta Ivanov, de a adera la fracțiunea Șor din Parlament.

„Quod erat demonstrandum (trad. – ceea ce trebuia de demonstrat). Artizanii „blocului anti-guvernamental” fac parte dreaptă celor 2 departamente: câte 9 deputați pentru fiecare. Acesta este „dracul” cu care vrea să facă alianță actuala opoziție (veritabilă)?”, a reacționat președintele PDM pe pagina sa de Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X