Dodon îi avertizează pe cei din Pro Moldova și Partidul Șor: Să nu vă mirați când vă veți pomeni cu procurorul alături

Autor: , in Politic / Populare / 15 mai, 2020, 10:20

Șeful statului susține că deține informații despre faptul că reprezentanții Partidului Șor și ai grupului Pro Moldova încearcă să abordeze deputați pentru ca aceștia să se alăture celor două formațiuni.

În cadrul ultimei sale ediții a vlogului „Președintele răspunde”, Igor Dodon a calificat aceste acțiuni drept „trafic de influență”.

„Vă avertizez – atunci când vă veți pomeni cu procurorul alături să nu vă mirați”, a spus liderul neformal al PSRM.

Potrivit lui, și în cazul aleșilor locali din raioane se încearcă cupărarea consilierilor.

„10 mii de dolari pentru ca un primar să treacă la voi, sau 1-2 mii consilierilor sătești, 20-30 de mii consilierilor raionali. Nu vă duce capul să mergeți în alegeri”, a mai spus Dodon.

„Scopul este ca gruparea lui Plahotniuc să aibă o fracțiune de minim 25 de deputați, astfel încât coaliția PSRM-PDM să nu aibă majoritate, și nici opoziția de dreapta să nu o aibă, iar ei să negocieze voturile din Parlament. Pentru asta le mai trebuie 5-6 deputați, apoi să se joace între noi.

Exact așa au făcut anterior, când jucau între Voronin și Filat. Dacă noi vom permite, doamna Sandu și domnul Năstase, ca Plahotniuc să ne joace exact așa, atunci peste vreo doi ani o să ne uităm unul la altul, așa cum se uită Filat și Voronin, și… dă-i mintea moldoveanului cea de pe urmă”, a declarat șeful statului.

Amintim că în ultimele luni mai mulți deputați ai fracțiunii Partidului Democrat au aderat fie la grupul parlamentar Pro Moldova, fie la fracțiunea Partidului Șor. Aceștia au declarat că nu sunt de acord cu viziunile actuale ale democraților, iar vocile lor nu ar fi auzite.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Nu-l ascultați, Maia și Andrei. L-ați mai ascultat odată și v-ați fript. Se teme ca de foc, trădătorul. Jos cu el.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X