R. Moldova a depășit 200 de decese provocate de COVID-19. Alte 6 persoane și-au pierdut viața

Autor: , in COVID-19 / 15 mai, 2020, 17:26

202 persoane și-au pierdut viața oficial în Republica Moldova din cauza infecției cu noul coronavirus. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate încă șase decese provocate de COVID-19.

Deces 197: Femeie de 79 ani, din raionul Cantemir. Internată în stare gravă la data de 29 aprilie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arhanghel Mihail”. Comorbidități: infarct miocradic vechi, angioplastie coronariană, hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II.

Deces 198: Bărbat de 64 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 8 mai 2020, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală cronică și hipertensiune arterială.

Deces 199: Bărbat de 50 ani, din Rezina. Internat la data de 8 mai , la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, obezitate, encefalopatie discirculatorie mixtă și pielonefrită cronică bilaterală.

Deces 200: Bărbat de 59 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune artarială, cardiopatie mixtă inschemică, hipertensivă, dismetabolică și insuficiență cardiacă.

Deces 201: Femeie de 81 ani, din mun. Chișinău. Internată în stare foarte gravă la data de 14 mai, la Insitutul de Cardiologie. Comorbidități: insuficiență cardiacă și endocardita infecţioasă.

Deces 202: Bărbat de 73 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 9 mai, la Insitutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, boala parchinson și pielonefrită cronică bilaterală.

În total, 2,280 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, alte 192 cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova, dintre care 52 în Transnistria.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X