Dodon reacționează la cumplitul accident din centrul Capitalei: Solicită înăsprirea măsurilor de control

Autor: , in Politic / Populare / 17 mai, 2020, 20:10

Șeful statului a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, urmare a gravului accident rutier care s-a produs noaptea trecută în centrul Chișinăului și care s-a soldat cu doi morți și mai mulți răniți.

Igor Dodon solicită Executivului să înăsprească, în regim de urgență, măsurile de control al respectării regulilor de circulație rutieră și, în special, a regimului de viteză.

Oficialul spune că va ține situația „sub control propriu”.

Vezi și: Noi detalii despre teribilul accident de pe Ștefan cel Mare: A fost reținut șoferul din Audi. Ce riscă tânărul

„Îndemn Ministerul Afacerilor Interne să stabilească în regim de urgență toate circumstanțele tragediei, să identifice și să atragă la răspundere persoanele vinovate de producerea accidentului. De asemenea, solicit Guvernului, ca în regim de urgență, să înăsprească măsurile de control al respectării regulilor de circulație rutieră și în special, a regimului de viteză, deoarece depășirea vitezei este cauza principală a accidentelor rutiere din Moldova. Nu putem să ignorăm și să închidem ochii la faptul că străzile orașului se transformă în trasee de curse, iar așa-zișii „vitezomani” terorizează oamenii, în special pe timp de noapte”, a scris Dodon, exprimând condoleanțe familiilor celor decedați.

Citește și: (VIDEO) Momentul gravului accident de pe bd. Ștefan cel Mare. Șoferul mașinii Audi a intrat direct în Toyota

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X