(FOTO) Chișinău: Doi morți în urma unui accident pe bd. Ștefan cel Mare. Poliția: Viteză excesivă și iresponsabilitate

Autor: , in Populare / Social / 17 mai, 2020, 09:13

Viteza excesivă la volan, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și iresponsabilitatea a ucis doi oameni, în noaptea de 17 mai, într-un grav accident de circulație produs la intersecția str. Ismail cu bd. Ștefan cel Mare din Chișinău.

UPDATE (VIDEO) Momentul gravului accident de pe bd. Ștefan cel Mare. Șoferul mașinii Audi a intrat direct în Toyota

Potrivit Poliției Capitalei, un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare, s-a ciocnit cu un automobil „Toyota” (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail. Cel din urmă avea la bord un pasager. În urma impactului, Audi s-a tamponat cu un Dacia Logan, condus de un bărbat de 40 de ani. În momentul impactului, în mașină era o pasageră. Ulterior, această mașină a lovit tamponând un automobil „Wolkswagen”, care era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului Toyota a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii mașinilor Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma traumelor cu care s-a ales pasagerul din automobilul Toyota a decedat la spital.

În acest caz a fost inițiată o cauza penală în stabilirea tuturor circumstanțelor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X