Se confirmă ipoteza întrecerii între două mașini? Noi imagini de la accidentul de pe Ștefan cel Mare (VIDEO)

Autor: , in Social / 18 mai, 2020, 12:28

Noi imagini apărute în spațiul public par să confirme varianta unei întreceri pe care șoferul din Audi, care a provocat un grav accident la intersecția bd. Ștefan cel Mare și str. Ismail din Chișinău, o avea cu un alt șofer.

Din înregistrarea video se poate observa cum de intersecție se apropie în mare viteză două automobile, una dintre care se oprește înainte de semafor. Cealaltă, adică acel Audi S8 implicat în accident, își continuă deplasarea cu viteză excesivă, până la impactul cu taxiul de model Toyota Prius.

Potrivit autoblog.md, care citează surse proprii, cei doi șoferi ar fi pariat la 50 de euro, bani pe care urma să-i cîștige învingătorul cursei ilegale. Șoferii au pornit de la Gara Feroviară și s-au înțeles să meargă pe bulevardul Constantin Negruzzi spre bulevardul Ștefan cel Mare. Motivul de a merge pe Ștefan cel Mare ținea de faptul că asfaltul de pe artera centrală a Capitalei este de o calitate mai bună. Potrivit sursei, a doua mașină era un BMW seria 5.

Citește și: (VIDEO) Momentul gravului accident de pe bd. Ștefan cel Mare. Șoferul mașinii Audi a intrat direct în Toyota

Amintim că în urma impactului șoferul și pasagerul din taxi au decedat.

Șoferul din Audi a fost reținut pentru 73 de ore.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X