Șoferul mașinii Audi, care a provocat teribilul accident de pe Ștefan cel Mare, plasat în arest pe 30 de zile

Autor: , in Justiție / Populare / 18 mai, 2020, 18:25

Șoferul automobilului Audi S8, care a provocat teribilul accident de pe Ștefan cel Mare din noaptea de 16 spre 17 mai, a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile.

Citește și: Se confirmă ipoteza întrecerii între două mașini? Noi imagini de la accidentul de pe Ștefan cel Mare (VIDEO)

Magistrații au admis, în mod integral, demersul Procuraturii municipiului Chișinău de arestare pentru 30 de zile a tânărului, care a provocat accidentul rutier din noaptea de sâmbătă spre duminică din centrul capitalei.

Astăzi, acesta a fost pus sub învinuire pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulației de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul a două persoane”.

Pentru această infracțiune legislația prevede de la 6 la 10 ani închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Vezi și: „Gradele de rudenie nu îl ajută. Mai are încălcări”. Ce spune șeful INSP despre șoferul mașinii Audi, implicat în accidentul soldat cu 2 decese (VIDEO)

Amintim că accidentul, în care au fost implicate patru mașini, s-a soldat cu moartea a două persoane. Este vorba despre taximetristul de la volanul Toyotei Prius și pasagerul acestuia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X