captură video

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a adus la Președinție un „culioc” (trad. – pungă) în care a pus Codul Penal al Republicii Moldova. Liderul Partidului Nostru a agățat punga de gardul Președinției, îndemnându-l pe Igor Dodon să citească normele penale și să-și dea demisia.

Se întâmplă după ce într-o secvență video publicată astăzi de deputaul Iurie Reniță, Igor Dodon apare alături de ex-președintele PDM, Vlad Plahotniuc, care ținea în mână o pungă de același model, în care s-ar fi aflat bani pentru plata salariilor din Partidul Socialiștilor.

Potrivit lui Reniță, ar putea fi vorba de o sumă de circa 600-800 de mii de euro care, potrivit înregistrării video, urma să fie transmis de „Costea” lui „Cornel”. Deputatul consideră că primul este deputatul PD Constantin Botnari, iar al doilea – actualul președinte al fracțiunii socialiștilor din Parlament, Corneliu Furculiță.

În transmisiunea sa în direct din fața Președinției, Usatîi a declarat că formațiunea pe care o conduce vrea alegeri anticipate, demisia Guvernului și demisia șefului statului.

„Doar alegerile parlamentare anticipate vor salva Republica Moldova. Partidul Democrat și Partidul Șor trebuie scoase în afara legii. Cu ce s-au ocupat ei cunoaște toată țara”, a spus primarul de Bălți.

Citește și: Dodon reacționează la secvența publicată de Reniță, pe care-l numește „instrument”: Oligarhia continuă să se răzbune, imaginile sunt trucate

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here