„Am văzut o femeie cum planta tutun și am zis să mergem acolo”. Ce spune Dodon despre coloana prezidențială, surprinsă în arătură (FOTO)

Autor: , in Politic / 20 mai, 2020, 22:35

Astăzi, președintele Igor Dodon a mers în vizite de lucru în teritoriu, iar mașinile care fac parte din coloana prezidențială au fost surprinse în arătură. Pe de altă parte, șeful statului insistă că acolo nu „era arătură”. În cadrul unui interviu pentru Unimedia, șeful statului a spus că a observat că fotografia a stârnit un val de reacții din partea celor care „stau pe Facebook și nu au ce face”.

„Azi a fost o zi plină, am fost în două raioane, Drochia și Ungheni. Două zile în săptămâna sunt în teritoriu. Când merg în raioane, atunci când văd muncind oameni, mă opresc și discut cu ei. Am văzut o femeie cum planta tutun și am zis să mergem acolo. Acolo era drum, am mers și am discutat cu oamenii, acolo erau vreo 40 de persoane, nu încălcau regulile Comisiei Situații Excepționale (CSE)”, a declarat Dodon.

Vezi și: Cortegiul prezidențial a mers pe un teren arat pentru ca Dodon să discute cu un agricultor (FOTO)

Foto: Facebook, Igor Dodon

Dodon spune că aceasta nu a fost o vizită planificată.

„Am fost și eu plăcut surprins dar și oamenii cu care am discutat. Prima mea specialitate este economist în agricultură, am absolvit Universitatea Agrară de Stat din Moldova. Demult n-am văzut cum se plantează tutunul”, a adăugat Igor Dodon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X