Foto: euronews.com

„Doamne iartă-mă și păzește-mă de păcate. Și dă-mi minte și putere să reacționez înțelept și calm la așa ceva”. Este reacția prim-ministrului Chicu la declarațiile Mitropolitiei Moldovei, care s-a aliniat recent la teroriile conpirației privind microciparea oamenilor cu ajutorul tehnologiei FG și a vaccinurilor.

Citește și: (STOP CADRU) „Psihiatria nu are asemenea profil”. Șeful ANSP, despre teoria conspirației privind antenele 5G, COVID-19 și nanovaccinuri

Potrivit unui comunicat al Mitropoliei, „Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță”.

„Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”, susțin reprezentanții bisericii.

Vezi și: Mitropolia cere de la Guvern reluarea slujbelor în biserici: În caz contrar, veți fi excluși din rugăciuni

Într-o postare pe Facebook, Ion Chicu a reacționat vehement la afirmațiile Mitropoliei.

„Să fim milostivi și înțelegători. Se poate întâmpla cu fiecare dintre noi, ca rațiunea să ne fie întunecată de puterea instinctelor, ispitelor și rătăcelelor. Să ne rugăm cu toții pentru luciditate și sănătatea oamenilor. Inclusiv, a cetățenilor birocrați și angajați ai Bisericii”, a scris premierul.

„Această criză ne reamintește cât de important este să restabilim sistemul de educație/învățământ în țară. Într-o societate elevată asemenea „avertismente” nu ar avea cum să apară. N-ar avea rostul. Doamne iartă-mă”, a adăugat Ion Chicu.

Citește și: „Am crezut că e o glumă. Pokemonii și masonii mai lipsesc”. Tănase, despre solicitarea Mitropoliei către Guvern

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here