„Toți glumesc, iar ministra Sănătății tace”. Reacția lui Alaiba, după ce s-a anunțat că Nichiforciuc a fost testat pozitiv la COVID-19

Autor: , in Politic / 21 mai, 2020, 15:24

Deputatul fracțiunii PAS, Dumitru Alaiba, se arată deranjat că la ședința Parlamentului nimeni nu a luat în serios fapul că deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

„Un deputat PD a fost testat pozitiv la COVID-19. Toată fracțiunea prezentă glumește în loc să se autoizoleze. Glume mediocre”, a declarat Alaiba.

Nici lipsa reacției Ministrei, Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu nu a fost trecută cu vederea.

„Ministra Sănătății era prezentă în sală. Tace, în loc să îi alunge urgent pe la casele lor. Iată aşa exemplu de comportament. Anume aşa am ajuns unde am ajuns cu pandemia. Absolut iresponsabil”, a conchis deputatul Alaiba.

Deputatul Partidului Democrat Eugeniu Nichiforciuc a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, la o zi după ce a fost în ședință cu colegii săi de partid, a anunțat Dumitru Diacov.

Potrivit Diacov, atât Nichiforciuc cât și soția sa sunt infectați.

La ședința Parlamentului s-a decis că toți deputații și angajații din cadrul Secretariatului Parlamentului urmează să fie testați pentru determinarea prezenței virusului COVID-19.

Testarea deputaților urmează a fi efectuată din resursele personale ale parlamentarilor, iar pentru angajații Secretariatului instituției urmează a fi identificată o soluție de acoperire a cheltuielilor legate de efectuarea procedurii de testare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X