Oferta lui Andrei Năstase, ca Platforma DA să își asume un eventual viitor Guvern, nu ar avea nicio șansă de a se realiza, întrucât acesta nu ar fi susținut nici măcar de președinta PAS, Maia Sandu, este de părere fostul premier Ion Sturza.

Sturza a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că Andrei Năstase nu are șanse să fie premier, chiar dacă Platforma DA a venit cu oferta de a-și asuma șefia unui viitor Executiv.

„El nu are nicio șansă să fie votat de Maia Sandu. Astăzi relațiile dintre ei sunt în zona glacială. Nu există nicio comunicare. În mare măsură influențați de anturajul lor, se creează foarte multă animozitate. Nu cred că Andrei are șanse să fie votat nu numai de Candu, dar de oricine”, a declarat Ion Sturza.

Andrei Năstase a declarat anterior, în mai multe rânduri, că Platforma DA ar fi de acord să susțină demiterea actualului Executiv doar dacă are siguranța că va oferi viitorul premier. Formațiunea a mai condiționat și prin adoptarea unui pachet de legi care să poată pună în aplicare declarația privind starea de captivitate a statului, votată în iunie 2019.

Citește și: (VIDEO) Andrei Năstase susține că Maia Sandu nu-i răspunde la telefon; Când a sunat-o ultima dată

Sturza: Năstase nu are nicio șansă să fie susținut de Sandu la funcția de premier

Sturza: Năstase nu are nicio șansă să fie susținut de Sandu la funcția de premier

Опубликовано „Secretele Puterii”, cu Alex Cozer, la Jurnal TV Среда, 20 мая 2020 г.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here