Foto: echipa.md

Pe parcursul ultimelor 48 de ore, polițiștii au intervenit și documentat 28 de accidente rutiere, dintre care 23 s-au soldat cu pagube materiale, iar în urma a 5 accidente rutiere au fost traumatizate 7 persoane.

Polițiștii au stabilit că în două accidente rutiere, șoferii au urcat în stare de ebrietate la volanul mașinilor.

În cazurile în care au avut de pătimit pasagerii și șoferii care erau în stare de ebrietate au fost inițiate procese penale.

În cazul accidentelor soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1.500 lei, cu aplicarea punctelor de penalizare.

Ultimul accident s-a produs între sectoarele Rîșcani și Ciocana ale Capitalei. În urma impactului, au avut de pătimit șoferul mașinii și pasagerul de 19 ani. Pasagerul a fost descarcerat din mașină de salvatorii IGSU. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Vezi și: Accident în Capitală: Un șofer s-a izbit cu BMW-ul într-un copac, apoi a avariat o altă mașină; Două persoane, la spital

Amintim că, începând cu ziua de 22 mai și până la 31 mai, va fi un filtru pentru a depista șoferii aflați în stare de ebrietate la volan, vitezomanii, dar și cei care au amenzi și nu le-au achitat.

Detalii: „Nu vă speriați șoferi, dar va fi și Fulger”. Operațiune specială în următoarele 10 zile pe traseele din Moldova (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here