Un nou val de acuzații de la Andrian Candu pentru Igor Dodon. Opozantul îl face „mincinos și trișor” pe șeful statului, după ce ultimul a anunțat astăzi, 25 mai, că în acest an urmează a fi dublate salariile medicilor, iar pensionarii care primesc sub 3 mii de lei lunar vor beneficia de un ajutor unic de 700 de lei. Potrivit lui Candu, aceste promisiuni sunt „pomeni electorale” care insultă cetățenii.

„În cazul lui, este greu să înțelegi când spune adevărul. Or, cu puțin timp în urmă, când Curtea Constituțională a curmat abuzul legat de controversatul credit rusesc, același Dodon ne amenința că, din luna mai, oamenii nu-și vor mai putea primi pensiile și salariile, din cauză că n-ar mai fi bani. Acum însă, a devenit brusc foarte generos și promite să achite nu doar pensii și salarii, ci și să facă cadouri bănești pentru diferite categorii de cetățeni”, a scris Candu pe Facebook.

„Păi sunt sau nu sunt bani, „domnule” președinte Dodon? Când ați fost sincer, atunci sau acum? Cred că răspunsul este la vedere – nici atunci, nici acum. Atunci ați șantajat o țară întreagă, pentru a-i amăgi pe oamenii creduli, în speranța că vă vor lua apărarea și astfel veți putea șterge rușinea de a face speculă pe timp de criză, iar acum aruncați momeli electorale, exact din același motiv, pentru a profita de disperarea acelorași oameni, aduși tot de voi la limita subzistenței, cărora încercați să le închideți gura și să le prelungiți agonia”, a mai scris liderul grupului parlamentar Pro Moldova.

Potrivit lui, Igor Dodon acționează disperat.

„Pregătiți-vă să plecați, ar fi bine de voie, că, dacă nu, veți pleca de nevoie”, a adăugat fostul președinte al Parlamentului.

„Mijloace financiare, am discutat cu domnul premier, sunt. Am depistat”, a asigurat Dodon imediat după ce a făcut anunțul.

Citește și: Slusari, despre promisiunile lui Dodon: „Incoerente și mincinoase”. Știe că va cădea Guvernul

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here