Medicii din Bălți, chemați la CNA pentru încălcarea deciziilor CNSE

Autor: , in Social / 25 mai, 2020, 17:11

Medicii din Bălți au fost chemați pe rând la Direcția Nord a Centrului Național Anticorupție, în legătură cu decizia din 19 mai a Comisiei Locale Pentru Situații Excepționale, de a deschide piețele municipale, dar și cea care permite circulația transportului public și în zilele de weekend. Informația a fost confirmată de surse avizate din cadrul instituțiilor medicale din oraș.

La data de 19 mai, după mai multe proteste în fața Pieței Centrale, cu 13 voturi pro, 4 – contra și 2 – abateri, comisia locală a luat o decizie care contravine celei de la Chișinău, aprobată la 15 mai, potrivit căreia, piețele din capitală și municipiul Bălți, urmează să fie redeschise din data de 1 iunie, scrie nordnews.md.

Unii membri ai Comisiei Locale Pentru Situații Excepționale neagă informația. Contactați telefonic, șefa Serviciului Sănătate a primăriei Bălți, Feodorora Rodiucova, șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți, Veaceslav Chișlari, dar și șeful Centrului Medicilor de Familie, Veaceslav Batîr, au declarat că nu au fost chemați la CNA.

Amintim că, în ultimele zile, administrația piețelor din Bălți a fost amendată. Cu sancțiuni s-a ales și administrația întreprinderii municipale „Direcția Troleibuze Bălți”, dar și mai mulți șoferi, după ce sâmbătă au ieșit la muncă, contrar deciziei Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X