Foto: Cotidianul.md

În cadrul ședinței serviciilor Primăriei Chișinău, primarul Ion Ceban și-a amintit de ex-președintele Vladimir Voronin și l-a felicitat cu ocazia zilei de naștere.

Totul s-a întâmplat când edilul vorbea despre cererile online pentru înscrierea copiilor. Conform acestuia, începând cu data de 21 mai când a început prima etapă, au fost depuse 4.888 de cereri online pentru înscrierea copiilor în clasa întâi, prin intermediul platformei „escoala.chisinau.md”.

„Astăzi avem 4.888 de cereri, de la 21 mai și până azi, ceea ce ne bucură foarte mult. Astăzi este 25 mai, felicitări domnului Vladimir Voronin cu ocazia zilei de naștere, multă sănătate și mulți ani înainte”, a declarat Ion Ceban.

Vezi și: „Diacov e bun pentru toate partidele, unde miroase a prăjit”. Voronin, întrebat cine-i va lua locul, după ce a anunțat că la toamnă va pleca de la șefia PCRM (VIDEO)

Menționăm că, Vladimir Voronin s-a născut la 25 mai 1941 în satul Corjova, Dubăsari. În perioada 4 aprilie 2001 – 11 septembrie 2009 a deținut funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Referitor la subiectul educație, menționăm că în acest an, înscrierea copiilor în clasa I se desfășoară în două etape.

Prima etapă a început la 21 mai și va dura până la data de 19 iunie.

Cea de-a doua etapă va începe la 22 iunie și va fi până pe 28 august.

Vezi detalii aici: Înscrierea copiilor în clasa întâi. Detalii despre cele două etape și când va fi lista finală a copiilor înscriși

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here