Dodon va merge la Moscova pentru a participa la parada Zilei Victoriei, organizată pe 24 iunie

Autor: , in Politic / 26 mai, 2020, 21:49

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va pleca la Moscova în luna iunie pentru a participa la parada militară dedicată Zilei Victoriei.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a semnat astăzi ordinul privind organizarea paradei militare pe 24 iunie.

„Igor Dodon a acceptat invitația și va participa la parada care va avea loc la 24 iunie la Moscova”, a declarat șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu.

Rusia a anunţat astăzi 174 de morţi din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore – cel mai mare bilanţ zilnic al deceselor de la începutul epidemiei. În total, 3.807 de oameni au murit în Rusia din cauza covid-19 de la începutul epidemiei.

Bilanţul total al contaminărilor în Rusia a crescut la 362.342.

Amintim că, la data de 9 mai, în plină pandemie, porțile complexului memorial Eternitate s-au deschis, iar reprezentanții principalelor instituții în stat au depus flori la monument.

După ceremonia de depunere de flori la complexul memorial Eternitate, președintele Igor Dodon, prim-ministrul Ion Chicu și speakerul Zinaida Greceanîi au ieșit în fața presei.

După ce și-au transmis mesajele, cei trei au fost întrebați dacă nu sunt periculoase astfel de acțiuni în contextul pandemiei COVID-19, Igor Dodon a refuzat să comenteze, iar premierul Ion Chicu le-a spus jurnaliștilor că 9 mai nu este o zi potrivită pentru „provocații și speculații”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X