„Vor fi acționați în judecată”. Reacția lui Candu, după ce Dodon a anunțat că „unii deputați au primit oferte de 400-500 de mii de euro pentru a părăsi PSRM”

Autor: , in Actualitate / Politic / 26 mai, 2020, 20:21

După ce președintele Igor Dodon a anunțat că „unii deputați au primit oferte de 400-500 de mii de euro pentru a părăsi PSRM și să treacă la grupul Pro Moldova sau la Partidul Șor”, Andrian Candu susține că „cei care au inventat această informație și au multiplicat-o în spațiul public, vor fi acționați în judecată pentru fals și calomnie”.

Într-un interviu pentru presa din România, liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu a declarat că informația potrivit căreia unii deputați au primit bani pentru a migra spre Pro-Moldova este un fals.

„Toți cei care au inventat această informație și au multiplicat-o în spațiul public, vor fi acționați în judecată pentru fals și calomnie”, a spus Candu.

Menționăm că, șeful statului a anunțat că „unii deputați au primit oferte de 400-500 de mii de euro pentru a părăsi PSRM”. Fără a da nume deputaților, a precizat că aceștia au depus denunțuri la Procuratura Generală.

„Un deputat a depus un denunț la Centru Național Anticorupție, în baza căruia a fost inițiată o cauză penală”, este precizarea făcută de Procuratura Generală.

În cadrul interviului, Candu a fost întrebat dacă este posibilă o revenire a lui Vlad Plahotniuc pe scena politică.

„Nu cred că putem vorbi, la acest moment, despre revenirea lui Plahotniuc pe scena politică. Mai mult, nu cred că este cazul să vorbim din moment ce domnul Plahotniuc nu și-a exprimat dorința de a o face. Mai mult, în puținele intervenții publice pe care le-a avut în ultimul an, dânsul a negat un asemenea scenariu”, este răspunsul oferit de Candu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X