Dodon refuză un eventual test la poligraf alături de Năstase și Usatîi, care îl acuză că în 2015 lua de la Plahotniuc câte un milion de lei săptămânal pentru proteste

Autor: , in Politic / 27 mai, 2020, 21:18

Șeful statului Igor Dodon nu vrea să treacă un eventual test la poligraf împreună cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și președintele Platformei DA, Andrei Năstase, care îl acuză că lua câte un milion de lei de la ex-liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, pentru fiecare săptămână de proteste în anul 2015.

Dodon susține că acuzațiile cum că lua câte un milion de lei de la ex-liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, pentru fiecare săptămână de proteste în anul 2015 sunt „aberații” venite de la „un balabol” și „Năstase care olecuțică e mai breaz, parcă e mai de treabă”.

„Interesant partener și-a găsit Năstase pentru a face echipă, dacă va face echipă cu acest personaj. Acestea sunt denigrări, pentru că se apropie alegeri. Nu am de gând (să treacă testul la poligraf)”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV.

Președintele consideră că cei doi vor să treacă împreună testul la poligraf pentru că „orice politician începător, mai ales de foștii bandiți și balabolo, visează să se așeze într-un studiou cu președintele pentru a face show”.

„Sunt show-uri cu politică. Eu acum nu mă implic în așa ceva”, a conchis Igor Dodon.

Amintim că atât Andrei Năstase, cât și Renato Usatîi au acuzat că șeful statului, Igor Dodon, ar fi primit de la ex-liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, câte un milion de lei pentru fiecare săptămână de proteste în anul 2015.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X