Vlad Ciobanu, un băiețel de numai 4 ani din Chișinău, a făcut senzație în cadrul aparițiilor sale de la Românii au Talent. În finala concursului, Vlad a aflat că a devenit câștigătorul premiului de popularitate, în valoare de 10.000 de euro.

Vlad Ciobanu i-a impresionat pe cei din public, alături de jurați, prin talentul său extraordinar de-a recita poezii. Băiețelul știe la această vârstă un număr impresionant de aproape o sută de poezii.

Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule.

Tatăl său este jurist, mama – coregraf. Vlad are un frățior mai mic, în vârstă de un an. Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de Youtube, iar acum are peste 5.000 de vizualizări.

Părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui. Nu îi sperie gândul că ar putea să aibă un copil genial, care se adaptează mai greu. Spun că vor găsi soluții, chiar dacă recunosc că asta implică sacrificii.

Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie.

De asemenea, părinții i-au creat micuțului și un canal de YouTube, unde poate fi urmărit de către fani. Până în prezent, are peste un milion de like-uri din partea celor care îi apreciază videoclipurile în mediul online.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

  1. Dodoane și chicule, nu vă pare că acesta este un avertisment pentru voi și clica voastră? Gândiți-vă bine, dacă aveți capacitatea să o faceți. Dacă zăboviți, poate fi târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here