Foto:screenshot

Un polițist a bruscat o femeie pentru că vindea verdeață în stradă. Incidentul s-a produs astăzi, în sectorul Râșcani al Capitalei. Inspectoratul General al Poliției a comunicat că a fost inițiat o anchetă de serviciu.

„Astăzi, în jurul orei 11:00, angajații Inspectoratului de Poliție Rîșcani au fost solicitați telefonic de către locatarii blocului de pe bulevardul Moscova, pe faptul că la intersecția străzii Matei Basarab și bd. Moscova, de către persoane în etate, preponderent din suburbiile Capitalei este organizat și desfășurat comerț stradal neautorizat. La fața locului s-au deplasat doi angajați ai poliției, care au constatat că 5 persoane în etate au improvizat o piață neautorizată și comercializau produse agricole, cultivate în condiții casnice”, spun reprezentanții Inspectoratului General al Poliției.

Potrivit Poliției, patru din cele cinci persoane s-au conformat cerințelor legale ale forțelor de ordine, de a se deplasa la piața autorizată care se află la 100 de metri distanță.

„O doamnă categoric a refuzat deplasarea la piață, invocând diferite motive, comunicând de 4 ori nume de familii și date eronate. În contextul celor expuse, doamnei i s-a cerut să urmeze angajații la Sectorul de Poliție pentru identificare și întocmirea unui proces-verbal cu privire la contravenție, iar ultima a ignorat cerințele”, mai anunță oamenii legii.

În urma acțiunilor polițistului care sunt reflectate și în imaginile video, Direcția inspectare efectiv a IGP a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea comportamentului angajatului Poliției.

Imaginile video publicate de Poliție:

Video postat de un martor ocular:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here