Distracție cu final tragic la Ungheni: Un copil de 14 ani s-a înecat într-un bazin acvatic

Autor: , in Social / 4 iunie, 2020, 20:23

Cinci tineri au mers astăzi la distracție la un bazin acvatic din Ungheni, însă a fost cu final tragic. La ora 16:30, unul dintre ei s-a înecat.

Polițiștii din Ungheni au fost alertați despre decesul unui minor de 14 ani.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de poliție Ungheni pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un minor de 14 ani, locuitor al raionului Ungheni, a plecat la bazinul acvatic din satul Zagarancea, împreună cu alți 4 prieteni. Minorii s-au deplasat la bazinul acvatic pentru a adăpa animalele. În cele din urmă, băieții au hotărât să se scalde, unde au intrat toți 5 în iaz”, a declarat ofițera de presă a Poliției, Cristina Vicol pentru Cotidianul.md.

Ulterior, unul din băieți a observat că prietenul lor nu poate înnota bine și i-a recomandat să stea la mal, însă, ultimul totuși a intrat în apă.

„Băiatul de 14 ani s-a îndepărtat de mal, iar băieții au observat că ultimul nu poate înnota și au încercat să-i sară în ajutor, însă a fost târziu. În urma măsurilor de căutare, salvatorii au depistat și retras la mal cadavrul minorului, fără careva semne de moarte violentă”, a precizat ofițera de presă a Poliției Ungheni.

Poliția investighează toate circumstanțele.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X