„Fantezii” și „declarații murdare”. Reacțiile lui Cebotari și Tauber, după ce Filip i-a acuzat că ofertează cu milioane deputații PD

Autor: , in Politic / Populare / 8 iunie, 2020, 17:18

Contactați de Cotidianul.MD, deputații Vladimir Cebotari (grupul Pro Moldova) și Marina Tauber (Partidul Șor) au venit cu o reacție la acuzațiile formulate de președintele PDM, Pavel Filip, care a declarat că cei doi ar încerca să corupă deputații democrați cu sume din ce în ce mai mari, care ar fi ajuns la ordinul milioanelor.

„Eu mă tem că domnul Filip o să-mi facă probleme în familie. În familie nu văd așa sume, dar deja eu pot să le ofer străinilor. Dar dacă e să vorbim la modul serios, eu cred că PD-ul și domnul Filip trebuie să se concentreze în a-și rezolva propriile probleme din partid, să nu încerce să găsească vinovații într-o parte. Asta e mai ușor – să scuzi eșecurile căutând vinovații în toate părțile, dar noi nu vrem să fim trași în jos, în această mlaștină a declarațiilor murdare. Noi nu gândim că în Moldova totul se rezolvă cu bani. Dacă dumnealor, cei din PD, cred că totul constă în bani, aceasta este gândirea lor logică și așa să rămână. Noi un pic ne concentrăm pe alte lucruri”, a declarat Vladimir Cebotari.

„N-am auzit declarațiile domnului Filip. N-am timp în ziua de luni să privesc televizorul sau conferințele de presă. Am auzit că am fost menționată. Cred că dl Filip trebuie să lucreze puțin mai mult, să facă ceea ce a promis alegătorilor și să nu facă acuzații goale și să vorbească fantezii. Am mai spus că dl Filip și partidul pe care-l reprezintă a devenit zero în spațiul politic din Republica Moldova, o filială a Partidului Socialiștilor or o filială personală a lui Igor Dodon”, a declarat Marina Tauber pentru Cotidianul.MD.

Potrivit ei, Partidul Șor ar putea veni cu o reacție oficială la aceste declarații. „Vom discuta cu domnul președinte și cu colegii de partid”, a menționat ea.

„Transmit dlui Filip că zilele de luni e mai bine să le folosim pentru cetățenii noștri și pentru lucru, dar nu pentru PR ieftin pe spatele dlui Ilan Șor, a Partidului Șor și al meu. Succese dlui Filip, dar având în vedere că el deja nu reprezintă nimic, nu cred că ceea ce vorbește este credibil. De mai multe ori a mințit cetățenii”, a adăugat vicepreședinta Partidului Șor.

Citește și: (VIDEO) Pavel Filip a dat nume: Deputații democrați sunt ademeniți, mai nou, cu cifre cu șase zerouri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X