Slusari vine cu altă versiune a rolului lui Dodon în debarcarea lui Plahotniuc: Vor apărea înregistrări cum se opunea vehement alianței cu ACUM

Autor: , in Politic / 8 iunie, 2020, 15:49

Deputatul Alexandru Slusari are o altă versiune în privința rolului pe care l-a avut președintele Igor Dodon în debarcarea lui Vladimir Plahotniuc. El susține că tocmai șeful statului se opunea vehement coaliției cu ACUM și că ar putea apărea și înregistrări care să demonstreze acest lucru.

Slusari îl acuză pe Dodon că „absolut nejustificat își atribuie meritul alungării lui Plahotniuc” și că acesta „până în ultimul moment își dorea alianța cu coordonatorul, care l-a făcut președinte”.

„Schemele ilicite, finanțarea la negru, înțelegerile obscure întotdeauna au fost mult mai aproape de sufletul negru a lui Igor Nicolaevici comparativ cu guvernarea transparentă și democratică.

Sunt sigur că după prăbușirea politică a lui Dodon sau poate chiar mai devreme, noi vom asculta și un serial audio sau mărturiile unor personaje, din care vom afla cu lux de amănunte cum actualul președinte se opunea vehement coaliției cu blocul ACUM și era avocatul lui Plahotniuc față de curatorii săi. Cunosc precis acest lucru. Nu era nici un joc de șah, ci o partidă de frică sălbatică din partea lui Igor Dodon cu ezitări să facă ceva până la ultimul șut în fund din partea Moscovei”, susține Alexandru Slusari.

El îi cere lui Dodon să „termine cu propria eroizare”.

„Ați fost o umbră a lui Plahotniuc, trasă pe sfoară atunci când a dispărut originalul. Din greșeala cedării puterii din noiembrie 2019 v-ați gândit că chiar puteți guverna țara cu preluarea tuturor schemelor și metodelor fostului stăpân. În scurt timp greșeala va fi reparată”, a mai menționat Slusari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X