(VIDEO) Pavel Filip a dat nume: Deputații democrați sunt ademeniți, mai nou, cu cifre cu șase zerouri

Autor: , in Politic / Populare / 8 iunie, 2020, 16:45

Vânătoarea asupra deputaților Partidului Democrat din Moldova a căpătat amploare în ultima perioadă, susține președintele formațiunii, Pavel Filip. Potrivit lui, ofertele de părăsire a partidului sunt din ce în ce mai generoase, crescând de la sute de mii de euro la sume cu șase zerouri.

UPDATE „Fantezii” și „declarații murdare”. Reacțiile lui Cebotari și Tauber, după ce Filip i-a acuzat că ofertează cu milioane deputații PD

Fostul premier a dat și nume: Vladimir Cebotari de la Pro Moldova și Marina Tauber de la Partidul Șor s-a ocupa cu coruperea deputaților democrați.

Într-un briefing de presă de la sediul partidului, Filip a anunțat că fracțiunea PDM va propune un proiect de hotărâre a Parlamentului care să condamne acțiunile de corupere a deputaților și a traseismului politic.

„Vom face apel către toți parlamentarii să susțină acest proiect”, a declarat Filip.

Politicianul a avut un mesaj și pentru PAS și Platforma DA.

„Cei care vor să instaleze un Guvern împreună cu hoții de miliarde, întrebați-vă care e logica celor care plătesc bani grei pentru a instala un Guvern al PAS și PPDA? Aveți răspuns la întrebarea; de unde vin aceste miliarde? Veți fi mândri să fiți parte a unei echipe care a furat miliardul? Vreți să fiți parte a zicalei: scopul scuză mijloacele? Stimați membri ai PAS și Platforma DA, nu vă lăsați mințiți”, a mai spus Pavel Filip.

Cotidianul.MD va reveni cu reacția lui Vladimir Cebotari și a Marinei Tauber.

Amintim că mai mulți deputați democrați au părăsit, începând cu februarie curent, rândurile formațiunile. Cea mai mare parte dintre aceștia au aderat la grupul parlamentar Pro Moldova, iar câțiva au ales să se alăture fracțiunii Partidului Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X